söndag 3 februari 2013

Veganrecept..

I kväll efter friskis så gjorde vi den här rätten. Helt tokigt gott!


Auberginrullader

1/2 dl cashew
1/4 dl solrosfrön
3 dadlar
1/3 röd chili
6-7 shitakisvampar stekta med lite salt
Salt och svartpeppar
Mixas

1 finskivad aubergine steks i olja så den får lite färg och blir mjuk

Gör rullader med ca 1 msk blandning i
Lägg i form ringla på lite sojagrädde 

In i ugnen i 10 min på 125 grader.

Servera med ris eller matvete och sallad



Till detta serverades även Nickes grönkålscreme.. som bestod av grönkål, mandlar, solrosfrön, VITLÖK, olja och en pressad apelsin. Funkade helt ok men imorgon när den stått till sej lite så kommer man förmodligen kunna döda nån med den med tanke på hur stark den var idag.. 

Anledningen till denna grönkålscreme var helt enkelt att försöka göra slut på ett stooort paket grönkål vi hade i frysen.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar